Bij Han Ooms kan u terecht voor sanitaire installaties bij nieuwbouw en renovatie, alsook voor een waterontharder.

Contacteer ons

Han Ooms
Schans 1/A
2480 Dessel

+32 (0)14 41 51 85
info@hanooms.be

Offerte aanvragen

Sanitaire installaties

Wij bieden kwaliteitsbadkamers aan van merken voor een uiterst breed publiek. U kunt er van op aan dat u als klant van onze firma onafhankelijk van uw voorkeuren en budget, waar voor uw geld krijgt. Wij bieden onze klanten een ruime keuze kwaliteitsmerken aan die allemaal passen in de filosofie en voldoen aan de door ons gestelde normen.

Daarom is het een goed idee om bij de renovatie van de badkamer rekening te houden met de wensen van nu en de wensen voor de toekomst. Bovendien is een badkamer niet alleen een slimme investering voor je eigen woongenot, ook is het één van dé ruimtes waarop aspirant huizenkopers selecteren als zij een keuze maken voor het kopen van een woning. Een nieuwe badkamer is dus een slimme investering, voor nu en voor de toekomst.

In de ruime toonzalen van Desco, STG, Sanik kan je een uitgebreide keuze maken. Je geeft aan de toonzaalmedewerker je wensen door. Zij zoeken met jou sanitair op maat. Later kan je ons als installateur opgeven en ontvangen wij de offerte.

Zowel het totaalpakket van een badkamerrenovatie als renovatie op maat behoort tot onze mogelijkheden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons voor meer informatie.

Han Ooms


Waterontharder

Zoals u waarschijnlijk al weet is hard of kalkrijk water in onze streek een groot probleem! Zichtbare kalksporen kent iedereen, maar gezien we tegenwoordig veel meer comfort verwachten in onze keuken en badkamer zijn de technische installaties niet alleen complexer maar ook gevoeliger aan kalk geworden. De hardheid van water wordt uitgedrukt in franse graden. Voor onze regio schommelt dit tussen de 30 en 35 Franse graden. Concreet betekent dit voor een gemiddeld gezin dat er maar liefst 55kg kalk per jaar door de leidingen stroomt!

Een waterverzachter kan u echter beschermen tegen de gevolgen van kalk en biedt:

  • Zuiver water
  • Een langere levensduur van uw huishoudtoestellen, ketel, boiler,...
  • Geen aanslag meer op uw kranen, tegels, douchewand en sanitair
  • Minder droge huid en zachtere haren
  • Minder gebruik van onderhouds- en verzorgingsproducten
  • Een lagere energiefactuur

Bovendien bespaart u hierdoor al snel 500euro per jaar! Buiten kalk bevat ons leidingswater ook nog chloor, metalen en kleine vuildeeltjes. Deze zijn uiteraard niet schadelijk, maar ze beinvloeden wel de smaak van uw water.

Onderzoek toont aan dat weinig mensen kraantjeswater drinken. Een gemiddeld gezin in Belgie spendeert tussen de 500euro en 1000euro per jaar aan flessenwater! Een kost die vermeden zou kunnen worden.

Met dit in het achterhoofd heeft Watergenius de All-In-One ontworpen. Deze waterzachter heeft een ingebouwde drinkwatermodule die al de residu’s uit het water haalt waardoor uw water niet enkel extra zuiver, maar ook nog eens héél lekker wordt! Tel al deze besparingen op en de All-In-One waterverzachter biedt niet enkel een goede bescherming maar is daarenboven een interessante investering!


Han Ooms